Płat śledziowy smażony
w zalewie octowej
Płat śledziowy panierowany i smażony;
w zalewie octowo-smakowej
Opakowanie
i waga netto
waga netto po
odsączeniu
Ilość
wiader/słoików
na warstwie
Ilość
wiader/słoików
na palecie
wiaderko
3,2 kg
2,2 kg
24
144
wiaderko
5,5 kg
3,5 kg
20
114
słoik 800 g
370 g
96
(16 zgrzewek x 6)
768
(128 zgrzewek x 6)
Płat z makreli smażony
w zalewie octowej
Płat z makreli panierowany i smażony;
w zalewie octowo-smakowej.
Opakowanie
i waga netto
waga netto po
odsączeniu
Ilość
wiader/słoików
na warstwie
Ilość
wiader/słoików
na palecie
wiaderko
3,2 kg
2,2 kg
24
144
wiaderko
5,5 kg
3,5 kg
20
114
słoik 800 g
370 g
96
(16 zgrzewek x 6)
768
(128 zgrzewek x 6)
Rolmops śledziowy smażony
w zalewie octowej
Płat śledziowy zwinięty z cebulą, panierowany i smażony;
w zalewie octowo-smakowej.
Opakowanie
i waga netto
waga netto po
odsączeniu
Ilość
wiader
na warstwie
Ilość
wiader
na palecie
wiaderko
3,2 kg
2,2 kg
24
144
wiaderko
5,5 kg
3,5 kg
19
114
Tuszka śledziowa smażona
w zalewie octowej
Odgłowiony i wypatroszony śledź, panierowany i smażony;
w zalewie octowo-smakowej.
Opakowanie
i waga netto
waga netto po
odsączeniu
Ilość
wiader/słoików
na warstwie
Ilość
wiader/słoików
na palecie
wiaderko
3,2 kg
2,2 kg
24
144
słoik 800 g
370 g
96
(16 zgrzewek x 6)
768
(128 zgrzewek x 6)
Płat śledziowy smażony
w sosie pomidorowym
Płat śledziowy panierowany i smażony; w aromatycznym sosie pomidorowym własnej produkcji.
Opakowanie
i waga netto
waga netto po
odsączeniu
Ilość
wiader/słoików
na warstwie
Ilość
wiader/słoików
na palecie
wiaderko
3,2 kg
2,2 kg
24
144
słoik 800 g
370 g
96
(16 zgrzewek x 6)
768
(128 zgrzewek x 6)
Piwoszki
(Mallotus villosus)
Gromadnik, tj. mała ryba podobna do szprota, odgłowiony
i wypatroszony: panierowany i smażony na głębokim oleju
Opakowanie
i waga netto
Ilość
kartonów na warstwie
Ilość
kartonów na palecie
karton 2 kg
6
96