Sałatka śledziowa w majonezie POLSKA
Filet śledziowy marynowany, bez skóry, krojony w kostkę,
z dodatkiem marchwi, kukurydzy, ogórka, cebuli i ziemniaka;
w majonezie.
Opakowanie
i waga netto
Ilość
wiader/pojemników
na palecie
Ilość
wiader/pojemników
na warstwie
wiaderko
3 kg
24
144
pojemnik plastikowy
150 g
99
(11 kartonów x 9)
1485
(165 kartonów x 9)
Sałatka śledziowa w majonezie BAŁKAŃSKA
Filet śledziowy marynowany, bez skóry, krojony w kostkę,
z dodatkiem marchwi, kukurydzy, ogórka, cebuli i papryki;
w majonezie.
Opakowanie
i waga netto
Ilość
wiader/pojemników
na warstwie
Ilość
wiader/pojemników
na palecie
wiaderko
3 kg
24
144
pojemnik plastikowy
150 g
99
(11 kartonów x 9)
1485
(165 kartonów x 9)
Sałatka śledziowa w majonezie TATARSKA
Filet śledziowy marynowany, bez skóry, krojony w kostkę,
z dodatkiem marchwi, kukurydzy, ogórka, cebuli i pieczarki;
w majonezie.
Opakowanie
i waga netto
Ilość
wiader/pojemników
na warstwie
Ilość
wiader/pojemników
na palecie
wiaderko
3 kg
24
144
pojemnik plastikowy
150 g
99
(11 kartonów x 9)
1485
(165 kartonów x 9)
Fileciki śledziowe w sosie śmietanowym
Filet śledziowy marynowany, bez skóry, krojony na kawałki
po około 3 cm; w sosie śmietanowym.
Opakowanie
i waga netto
Ilość
wiader/pojemników
na warstwie
Ilość
wiader/pojemników
na palecie
wiaderko
3 kg
24
144
pojemnik plastikowy
260 g
216
(18 zgrzewek x 12)
1296
(108 zgrzewek x12)
Fileciki śledziowe w sosie ekwador (salza)
Filet śledziowy marynowany, bez skóry, krojony na kawałki po około 3 cm; w lekko pikantnym sosie słodko-kwaśnym z posmakiem,
m.in. ananasa, bambusa, dyni i papryki.
Opakowanie
i waga netto
wiaderko
2,5 kg
pojemnik plastikowy
250 g
Ilość
wiader/pojemników
na warstwie
Ilość
wiader/pojemników
na palecie
24
216
(18 zgrzewek x 12)
144
1296
(108 zgrzewek x12)
Fileciki śledziowe w sosie musztardowo-kawiorowym
Filet śledziowy marynowany, bez skóry, krojony na kawałki po około 3 cm; w sosie słodko-kwaśnym z widocznymi fragmentami kapusty kwaszonej, ogórka i cebuli, z dodatkiem curry.
Opakowanie
i waga netto
Ilość
wiader
na warstwie
Ilość
wiader
na palecie
wiaderko
3 kg
24
144
Fileciki śledziowe w sosie czosnkowym
Filet śledziowy marynowany, bez skóry, krojony na kawałki po około 3 cm; w śmietanowym sosie czosnkowo-koperkowym.
Opakowanie
i waga netto
Ilość
wiader/pojemników
na warstwie
Ilość
wiader/pojemników
na palecie
wiaderko
3 kg
24
144
pojemnik plastikowy
250 g
216
(18 zgrzewek x 12)
1296
(108 zgrzewek x12)
Dorsz po grecku
Smażone mięso z dorsza atlantyckiego, w lekko pikantnym
sosie słodko-kwaśnym z posmakiem marchwi i cebuli.
Opakowanie
i waga netto
Ilość
wiader/pojemników
na warstwie
Ilość
wiader/pojemników
na palecie
wiaderko
2,5 kg
24
144
pojemnik plastikowy
250 g
216
(18 zgrzewek x 12)
1296
(108 zgrzewek x12)
Sałatka z dorszem wędzonym
w majonezie (lub z łososiem)
Mięso z dorsza wędzonego, z dodatkiem cebuli, ogórka, czerwonej fasoli, ziemniaka i pieczarki; w sosie śmietanowym
Opakowanie
i waga netto
Ilość
wiader
na warstwie
Ilość
wiader
na palecie
wiaderko
2,5 kg
21
147
Krajanka śledziowa pieprzowo-czosnkowa w oleju
Filet śledziowy marynowany, bez skóry, krojony w kawałki, wymieszany z młotkowanym pieprzem i czosnkiem; w oleju rzepakowym
Opakowanie
i waga netto
Ilość
wiader
na warstwie
waga netto
Ilość
wiader
na palecie
wiaderko
3,2 kg
24
2,5 kg
144
Krajanka śledziowa z jabłkiem
w oleju
Filet śledziowy marynowany, bez skóry, krojony w kawałki, wymieszany z ogórkiem kiszonym w kostce oraz kawałkami suszonego jabłka; w oleju rzepakowym
Opakowanie
i waga netto
Ilość
wiader
na warstwie
waga netto
Ilość
wiader
na palecie
wiaderko
3,5 kg
24
3 kg
144
Delikates makrelowy
Pasta z makreli wędzonej, bez ości, mielona z tłuszczami roślinnymi i koncentratem pomidorowym
Opakowanie
i waga netto
Ilość
wiader/pojemników
na warstwie
Ilość
wiader/pojemników
na palecie
wiaderko
2,6 kg
24
144
pojemnik plastikowy
125 g
280
(4 kartony x 70)
2800
(40 kartonów x 70)