Filety śledziowe a'la matias
Filet śledziowy bez skóry, lekko solony; w zalewie dojrzewającej (m.in. woda, ocet i sól)
Opakowanie
i waga netto
waga netto po
odsączeniu
Ilość
wiader
na warstwie
Ilość
wiader
na palecie
wiaderko
3,5 kg
2,5 kg
24
144
wiaderko
5,5 kg
4 kg
20
100
wiadro
10 kg
8 kg
11
55
Filety śledziowe a'la matias
w oleju
Filet śledziowy bez skóry, lekko solony; w oleju rzepakowym.
Opakowanie
i waga netto
waga netto po
odsączeniu
Ilość
wiader
na warstwie
Ilość
wiader
na palecie
wiaderko
3,2 kg
2,5 kg
24
144
wiaderko
5,3 kg
4 kg
19
100
Filety śledziowe w aromacie buraczkowym
Filet śledziowy bez skóry, lekko solony, moczony w aromacie
z czerwonego buraka; w oleju rzepakowym.
Opakowanie
i waga netto
waga netto po
odsączeniu
Ilość
wiader
na warstwie
Ilość
wiader
na palecie
wiaderko
3,2 kg
2,5 kg
24
144
wiaderko
5,3 kg
4 kg
19
100
Filety śledziowe po staropolsku
Filet śledziowy bez skóry, lekko solony, z dodatkiem cebuli, czarnego pieprzu młotkowanego i przyprawy Santa Fe;
w oleju rzepakowym.
Opakowanie
i waga netto
waga netto po
odsączeniu
Ilość
wiader
na warstwie
Ilość
wiader
na palecie
wiaderko
3,2 kg
2,5 kg
24
144
Filety śledziowe po lwowsku
Filet śledziowy bez skóry, lekko solony, z dodatkiem czosnku
i majeranku; w oleju rzepakowym
Opakowanie
i waga netto
waga netto po
odsączeniu
Ilość
wiader
na warstwie
Ilość
wiader
na palecie
wiaderko
3,2 kg
2,5 kg
24
144
Filety śledziowe w oleju
z bruschettą
Filet śledziowy bez skóry, lekko solony, z dodatkiem suszonych pomidorów, selera i czosnku; w oleju rzepakowym
Opakowanie
i waga netto
waga netto po
odsączeniu
Ilość
wiader
na warstwie
Ilość
wiader
na palecie
wiaderko
3,2 kg
2,5 kg
24
144
wiaderko
5,3 kg
4 kg
19
100
Śledź solony bez głowy
Śledzie duże (ok 300 gram/sztuka), bez głowy. z mleczem lub ikrą; solone naturalnie, w roztworze z soli. Produkt z długą tradycją.
Opakowanie
i waga netto
waga netto po
odsączeniu
Ilość
wiader
na warstwie
Ilość
wiader
na palecie
wiaderko
3,5 kg
2,5 kg
24
144
wiaderko
5,5 kg
4 kg
20
100
wiadro
10 kg
8 kg
11
55
Makrela na grilla
Makrela odgłowiona i wypatroszona, obtoczona gęstą marynatą
na bazie oleju rzepakowego i aromatycznych przypraw.
Pakowana pojedynczo w workach próżniowych (vacuum)
Opakowanie
i waga netto
ilość kartonów
na warstwie
ilość kartonów
na palecie
worek próżniowy (vacuum)
= 1 sztuka
9 (karton 5-7 kg)
63